Pāriet uz saturu

Alcheimera slimība un RigaBrain smadzeņu treniņi

Alcheimera slimība ir centrālās nervu sistēmas deģeneratīva slimība, kuras raksturīgās iezīmes ir prāta spēju pasliktināšanās, atmiņas traucējumi un izmaiņas uzvedībā. Alcheimera slimība ir vispazīstamākā plānprātības forma. Slimība ir nosaukta vācu psihiatra Aloisa Alcheimera[1] vārdā, kurš 1901. gadā pirmoreiz to aprakstīja. Šī slimība galvenokārt tiek diagnosticēta cilvēkiem, kuri ir sasnieguši 65 gadu vecumu.

______________________

RigaBrain


Ar smadzeņu treniņu centra vadītāju Pēteri Urtānu pieredzē dalās kāds kolēģis, kurš arī izmanto tās pašas teholoģijas, kuras tiek pielietotas RigaBrain kabinetā. Speciālists stāsta par kādu sievieti, Alcheimera pacienti, kura apmeklējusi sešus smadzeņu treniņus. Alcheimera slimība ir centrālās nervu sistēmasdeģeneratīva slimība , kuras raksturīgākās iezīmes ir prāta spēju pasliktināšanās, atmiņas traucējumi un izmaiņas uzvedībā . Alcheimera slimība ir vispazīstamākā plānprātības forma.

Pēc sešiem izietiem smadzeņu treniņiem šī sieviete uzrādīja fantastiskus rezultātus. Ievērojami uzzlabojās viņas spēja uzturēt sarunu ar citiem cilvēkiem, spēt fokusēties un nenovirzīties no domas. Šī sieviete spēja ātrāk, precīzāk atcerēties, kur viņa atrodas, tāpat arī uzlabojās sievietes kustību koordinācija un kontrole pār savu ķermeni.

Statistikas dati, kas apkopoti Viktorijas Universitātē Kanādā, norāda, ka cilvēkiem, kas izgājuši aptuveno 20 RigaBrain seansus ar smadzeņu ievainojumiem iegūto traucējumu samazināšanos atzīmē 72 % gadījumu.

Atsauksmes

- I began working with an advanced Alzheimer's client recently - she's had about 6 sessions. Her caretakers report very encouraging improvements in her ability to track conversations, recognize where she is, and handle physical movements with greater ease. 

I have trained a number of people with dementia and have results varying from very good to astounding. We are stiill training a 90 year old weekly with extended sessions who has been maintaining a plateau of vastly improved functioning


RigaBrain atsauksmes

www.smadzenes.lv



Atsauksmes un zināšanu bāze