Pāriet uz saturu

Kā notiek RigaBrain smadzeņu treniņš?

RigaBrain smadzeņu treniņš sākas ar iesēšanos ērtā, mīkstā krēslā. Ja būs vēlme, šajā krēslā varēsi arī gulēt, relaksēties un ļauties sev tīkamām atslābināšanās tehnikām.

Kamēr pārrunāsim neskaidrus jautājumus, Tavus novērojumus, pašsajūtu, ieteikumus un citus komentārus par treniņa gaitu, siltā segā ietinies/-usies, varēsibaudīt karsti kūpošu tēju ziemā vai glāzi veldzējoša ūdens vasaras svelmē.

Uzsākot seansu, pie Tavas galvas un ausīm tiks piestiprināti nelieli mērinstrumenti, kas tikai nolasīs informāciju par Tavu smadzeņu aktivitāti.

Procedūra ir relaksējoša un patīkama, jo Tu nāc atpūsties un gūt atelpas mirkli ikdienas steigā, un Tavas smadzenes veiks sevis novērošanu, atklājot, kas ir vajadzīgs optimālai funkcionēšanai un kas – lieks un traucējošs.

Turklāt Tu varēsi izvēlēties sev patīkamāko atpūtas veidu – klausoties relaksējošu mūziku, skatoties savu mīļāko filmu, lasot aizraujošu grāmatu vai vienkārši ļaujot sev nedarīt neko.


___________________

Tu atpūties, bet tavas smadzenes strādā. Cilvēks austiņās (skaņu var klausīties arī skaļruņos pa visu telpu) pēc paša izvēles klausās mūziku, vai skatās video. Smadzenes analizē - tās saņem spoguļsignālus savai darbībai.

Kas tie spoguļsignāli ir?

Spoguļsignāls ir skaņas pārtraukšana austiņās uz sekundes tūkstošdaļu, kas izpaužas kā tikko dzirdams krakšķis jeb pauzīte. Smadzeņu darbību reģistrē vienkāršs encefalogrāfs. Tu vari nākt ar savām austiņām.

www.smadzenes.lv

+37127771821

Atsauksmes un zināšanu bāze