Pāriet uz saturu

Kādi cilvēki izvēlas apmeklēt RigaBrain smadzeņu treniņus?

RigaBrain klientus var iedalīt četros galvenajos tipos:

1. Pirmais no tiem –  cilvēki, kuri vēlas no kaut kā atbrīvoties vai kaut ko samazināt;

2. tie, kuri vēlas kļūt veiksmīgāki savā izvēlētajā dzīves veidā vai profesijā;

3. tie, kuri vēlas izpētīt savu garīgo sfēru un un sasniegt jaunus personīgās izaugsmes virsotnes;

4. visbeidzot, tie, kuri vēlas redzēt savus bērnus labāk darbojamies mājās un skolā.

Visbiežāk gan sastopami klienti, kurus māc kādas personīgas problēmas neatkarīgi no tā, vai šīs problēmas ir fiziskas, garīgas vai emocionālas, tās visas lokalizējas CNS. RigaBrain seansos ļoti dabiskā veidā tiek mazinātas vai novērstas šīs problēmas, turklāt tas tiek panākts klientam ērtā un patīkamā veidā.

Klienti, kuri vēlas sasniegt labākos rezultātus kādā noteiktā jomā  pamatā nāk uz seansiem tamdēļ, lai tiktu „nākamajā  līmenī” ceļā uz šiem panākumiem. Tā vietā, lai samazinātu negācijas, šī klientu grupa vēlas vēl vairāk pastiprināt to pozitīvo un veiksmīgo, kas viņiem jau ir. Mēs strādājam ar studentiem, skatuves māksliniekiem, dziedātājiem, atlētiem un sportistiem – visiem, kas vēlas paspilgtināt sasniegto un panākt vēl vairāk.

Trešās grupas klienti ietver savā veidā apkopotus pirmās un otrās grupas klientu tipus. Šie klienti vēlas apjaust savu spēju robežas un veicināt personīgo izaugsmi. Tamdēļ RigaBrain treniņi viņiem ir sava veida izpēte. Viņi reizēm vēlas arī paātrināt psihoterapijas vai citu metožu efektivtāti.

Ceturtā  grupa ir studenti visos vecumos, kuri vēlas pilnveidot spēju fokusēt uzmanību, efektīvi mācīties, iegūt vairāk no tā, kas tiek apgūts un pielietot šīs zināšanas mērķu sasniegšanā.

Ir tik daudz iespēju pilnveidot sevi visdažādākajos virzienos, izmantojot RigaBrain smadzeņu treniņu metodi.

Pēteris: “Cilvēks ar galvassāpēm netiek iesaistīts RigaBrain treniņos savādāk nekā, piemēram, atlēts, kas ir tuvu sasniegumiem. Bet tas tā šķiet, tikai virspusēji raugoties, jo līdzība ar to arī beidzās. Kādēļ? Seansi sākas tieši no tā punkta, kur tieši Jūs kā RigaBrain klients šobrīd atrodaties, tamdēļ nav iespējamas divas vienādas treniņa sekundes, minūtes, stundas, nedēļas vai mēneši. Katrs moments ir precīzi un individuāli pielāgots Jums, Jūsu smadzenēm!”

RigaBrain atsauksmes

www.smadzenes.lv

Atsauksmes un zināšanu bāze