Pāriet uz saturu

Ko darīt RigaBrain smadzeņu treniņu laikā?

RigaBrain smadzeņu treniņa laikā var darīt jebko, kas netraucē sensoriņiem nolasīt informāciju, jo CNS (centrālā nervu sistēma) var vienlaicīgi darīt vairākus darbus.

Treniņa laikā var arī ļauties miega burvībai.

 

Mēs iesākām ieņemt vienu pozu un nogulēt tajā kā "pagalei" visu procedūras laiku.

 

Jums ir izvēles iespējas - klausīties mūziku, skatīties video, lasīt, atslābināties, vizualizēt, veikt elpošanas vingrinājumus vai nedarīt neko. Iesakām justies brīvi, mierīgi, atslābināti un neko nedomāt, ļauties procesam, lai sasniegtu stāvokli starp miegu un nomodu. RigaBrain treniņu laikā nav nepieciešama jūsu apziņas vai gribas iesaistīšanās, jūs varat arī gulēt un aizmigt seansa laikā, process notiek.

 

Treniņa gaitā jūs varat, bet nav obligāti, izmantot sev tuvas atslābināšanās tehnikas, vizualizācijas vai elpošanas vingrinājumus – saskaņojot ar speciālistu. Idejas varat meklēt vai papildināt ar saviem ieteikumiem RigaBrain mājas lapā  http://www.RigaBrain.com  Starp seansiem izmantojiet vizualizācijas, kuras izmantojāt seansā, atsauciet atmiņā pozitīvos tēlus, vietas, domas un sajūtas, kuras piedzīvojāt seansu laikā.  

 

Centieties lieki nekustināt galvu, - ir pieņemami, ka, sarunājoties ar speciālistu, jūs negriežat galvu uz viņa pusi, jo pie jūsu galvas būs piestiprinātas mērierīces. Ja nepieciešams, tad informējiet speciālistu par savām sajūtām. 

 Ja telpa ir par gaišu, palūdziet speciālistam nakts brilles (guļambrilles). 

 

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze