Pāriet uz saturu

Ieteikumi un rekomendācijas pēc RigaBrain smadzeņu treniņiem

Pēc izmēģinājuma seansa aptuveni 70 līdz 80 procenti klientu ziņo par ievērojamiem pozitīviem rezultātiem. Bet, nu pašiem arī tagad ir jāstrādā, lai rezultātiem palīdzētu izpausties!

RigaBrain smadzeņu treniņš ir kā ceļš uz optimālu smadzeņu darbību. Šo ceļu, līdzībās runājot, „veicam” ar automašīnu, bet, kad esam mājās, tātad – kad mērķis sasniegts, ikvienam ir „jāstaigā” pašam ar savām kājām.

Vērtējot uzkrāto pieredzi, ir iespējams secināt, kā ikviens var veicināt savu pozitīvo rezultātu paaugstināšanos. RigaBrain smadzeņu treniņu starplaikos iesakām sekojošo.

  • Izvairieties no stresa (seansu ietekmē noturība pret stresu mēdz paaugstināties).
  • Atsakieties no stimulējošu vielu lietošanas (dažreiz vairs nav vēlmes tās lietot).
  • Ļaujieties procesam un centieties atbrīvot savu prātu (nekontrolējiet lietas un apstākļus, ļaujiet veiksmīgāk smadzenēm atrast optimālākos variantus sevis attīstīšanai).
  • Veltiet laiku kvalitatīvam miegam (atjaunošanās procesi).
  • Nododieties izzināšanai vai mācieties par saistošām lietām (attīstīšanās process).
  • Aktīvi iesaistieties sabiedrībā, satiecieties ar sev patīkamiem cilvēkiem (pielāgošanās process).
  • Nodarbojieties ar fiziskām aktivitātēm (apasiņošanas un jaunu šūnu veicinošais process).
  • Praktizējiet meditāciju jeb „šeit un tagad” stāvokli (paātrina smadzeņu darbības atbrīvošanos no „nospiedumiem”).
  • Lietojiet uzturu, kurā iekļauti elementi, kas veicina smadzeņu darbības attīstību (bioķīmiskā procesa nodrošinājums un asinsrites procesu uzlabošanās smadzenēs).

 

Ja jūtamas diskomforta izjūtas:

·         nenobīstieties no tām;

·         ļaujieties tām;

·         nenodariet pāri sev  vai apkārtējiem;

·         centieties atbrīvoties no tām.

Diskomforta izjūtas ir pozitīvs rādītājs, vienīgi ir nepatīkami izjust šādu procesu.  Tās ir saistītas ar smadzenēs notiekošo transformāciju, kuras laikā Jūs savas „sāpes” sākat apzināties un lēnām tās atbrīvot. Vairāk par diskomforta izjūtām lasiet izdales materiālā, ko saņēmāt pirms seansa vai www.RigaBrain.com.

 

Šķidrumi

1.       Ļoti vēlams atturēties no alkohola lietošanas divas līdz trīs nedēļas pēc seansa, jo pat viena lāse šīs substances var negatīvi ietekmēt jauno neirālo savienojumu veidošanos smadzenēs un mazināt seansa efektivitāti.

2.       Ieteicams lietot vairāk tīra, svaiga ūdens. Savu svaru dalot ar 30, uzzināsiet sev optimālo ūdens daudzumu litros, ko dienas laikā tieši Jums būtu ieteicams patērēt.

Pārtikas produkti

  1. Galvas smaguma, pilnuma izjūtu gadījumā ieteicams lietot olbaltumvielas saturošus produktus, – biezpienu, olas, riekstus, avokado, putnu gaļu u.c. – biežāk, bet mazās devās, piemēram, pa karotei biezpiena ik pēc 15 minūtēm). Olbaltumvielas ir nepieciešamas, lai varētu „būvēt”  jaunos neirālos savienojumus.
  2. Viens no biežākajiem neraksturīgu galvassāpju iemesliem ir enerģijas un glikozes trūkums organismā. Lai to atjaunotu visātrāk, ieteicams izdzert tasi tējas ar cukuru. Piecu līdz desmit minūšu laikā galvassāpes mēdz pāriet.
  3. Smadzeņu darbību veicinoši produkti: biezpiens, olas, rieksti, avokado, putnu gaļa, zaļā tēja u.c. Iesakām regulāri šos produktus iekļaut savā ēdienkartē.

***

Iesakām arī ieviest dienasgrāmatu ar šādām sadaļām: izjūtas formulējums, ilgums, veids (sīkāks apraksts). Tajā atzīmējiet gan fiziskās, gan mentālās un emocionālās netipiskās izjūtas, kuras būtu saistāmas ar seansiem.  

RigaBrain atsauksmes

www.smadzenes.lv

Atsauksmes un zināšanu bāze