Pāriet uz saturu

RigaBrain smadzeņu treniņi uzņēmējdarbības vidē

1. Aktualitāte
Jaunākā pasaules tendence šobrīd, ko izmanto lielākās korporācijas, piemēram, Deutsche Bank un Google, ir saviem darbiniekiem piedāvāt atslābināšanās tehnikas, kas palīdz uzlabot koncentrēšanās spējas, atmiņu, noturību pret stresu un lēmumu pieņemšanu.

2. Pamatojums
90 procenti no tā, kā cilvēks kustas, domā, izdara izvēles un pieņem lēmumus, ir balstīti uz smadzeņu darbības īpatnībām un pieredzi. Cilvēks, pieņemot lēmumu, var būt 100% pārliecināts, ka to pieņēmis pareizi, bet patiesībā viņš fizioloģiski nespēj to izdarīt, ja vien viņa smadzeņu darbība nestrādā tuvu optimālajam stāvoklim, kura laikā notiek kvalitatīva „sazināšanās” starp galvenajām smadzeņu zonām.

3. Rezultāts
Jo harmoniskāka ir indivīda smadzeņu darbība, jo atbilstošākus lēmumus viņš spēj pieņemt. Optimāla smadzeņu darbība izpaužas tā, ka cilvēks var viegli pārslēgties no vienas lietas uz otru, viņam ir lieliska uzmanības koncentrēšanas spēja, informācija tiek viegli uztverta, iegaumēta un apstrādāta, lai pieņemtu efektīgāko lēmumu.

Iespēja
Pašiem izglītot savus darbiniekus un organizēt darbinieku smadzeņu darbības potenciāla attīstošo programmu iekļaujot miega kvalitāti, atslābināšanās tehnikas, fiziskās aktivitātes, sabalansētu uzturu un sociālo prasmju attīstīšanu.

RigaBrain piedāvā
Individuālu pieeju darbinieka smadzeņu darbības optimālas darbības attīstīšanai, izmantojot inovatīvas pieejas. Pakalpojuma nosaukums „Apmācības par darbinieku motivāciju un tās izmantošanu uzņēmējdarbībā”
Jūsu uzņēmuma telpās vai
RigaBrain smadzeņu treniņu centrā.


„Apmācības par darbinieku motivāciju un tās izmantošanu uzņēmējdarbībā”

-  individuāla pieeja, „viens pret vienu” seansi (RigaBrain smadzeņu treniņi) smadzeņu darbības uzlabošanai:            


RigaBrain atsauksmes

www.smadzenes.lv





Atsauksmes un zināšanu bāze