Pāriet uz saturu

Multiplā sklerozes un RigaBrain smadzeņu treniņi

Izkaisītā skleroze jeb multiplā skleroze (MS) ir centrālās nervu sistēmas slimība, kas skar galvas un muguras smadzenes. Slimības ietekmē rodas iekaisuma process, kā rezultātā noārdās mielīns. Mielīns ir taukaina viela, kas apņem nervus un lielā mērā darbojas kā elektriskā vada apvalks, ļaujot nervam ātri pārraidīt impulsus. Ātrums un efektivitāte, ar kādu impulsi tiek pārraidīti, nodrošina ātru un koordinētu kustību veikšanu ar mazu piepūli.

Demielizācija jeb mielīna zaudēšana samazina nervu spēju pārvadīt impulsus uz un no smadzenēm. Mielīna apvalka bojājuma vietās rodas rētas, kas izsauc multiplās sklerozes simptomus (piemēram, redzes, kustību u.c. traucējumi). Mielīna apvalka noārdīšanās var rasties dažādās galvas un muguras smadzeņu vietās ar lielāku vai mazāku laika intervālu.

RigaBrain

Mēs nestrādājam ar diagnozēm vai simptomiem. Ja smadzenes sāk tuvoties to optimālajam stāvokli, tad cilvēki sāk ziņot rezultātus.

Praksē mums ir klienti, kuri ziņo rezultātus ar šo saslimšanu, bet katrs gadījums ir atšķirīgs.Tas noteikti nebūs ātrs un viegls ceļš. Ja līdz 10 treniņam nav jūtamu rezultātu, tad tas būs ļoti garš ceļš, vairāki desmiti treniņi nākamo gadu garumā. 

RigaBrain atsauksmes

www.smadzenes.lv

Atsauksmes un zināšanu bāze