Pāriet uz saturu

KAS IR NEUROPTIMAL® Neurofeedback?

NeurOptimal® ir uzlabotas neirotehnoloģijas, kas piedāvā smadzeņu treniņu, ļaujot tām darboties to labākajā iespējamajā veidā. NeurOptimal® darbojas tieši ar smadzenēm un pamatoti ir dēvējams par "visefektīvāko biohakeri uz šīs planētas."


NeurOptimal® izstrādājuši klīniskie psihologi dr. Valdeins un Sjūzena Brauni, Zengar Institute Inc dibinātāji. Tiek izmantots dinamiskais Neurofeedback® algoritms. Šī novatoriskā neiroloģiskās atgriezeniskās saites forma nav ārstēšana, drīzāk to varētu raksturot kā smadzeņu apmācīšanu, kā tām funkcionēt to laākajā iespējamajā veidā. NeurOptimal® nenosaka diagnozi, bet atspoguļo smadzenēm to informāciju, kas tām vajadzīga, lai reorganizētu sevi. Rezultātā klienti jūtas mierīgāki, ir skaidrāka galva, laimīgāki un spēj labāk darboties savā dzīvē.


Nav svarīgi, kur jūs esat, KATRAS smadzenes varat izbaudīt savu optimālāko stāvokli. Un atspoguļošana smadzenēm izdodas pilnīgi bez piepūles. Jūs varat atpūsties, aizvērt acis un pat gulēt, ja vēlaties. Smadzenēm ir neticami vienkārši mācīties un darboties.

NeurOptimal® metode tiek izmantota dažādi – to praktizē profesionāļi savās praksēs, uzņēmumiem ievieš savos birojos, un tā ir ērti un vienkārši izmantojama arī klientiem un viņu ģimenēm mājās. Kopā mēs veidojam klientu un NeurOptimal® interesentu loku, kas aptver vairākus kontinentus. Turklāt Zengar ir apņēmusies piedāvāt izcilu atbalstu saviem lietotājiem, kā arī par pastāvīgas investīcijas pētniecībā un attīstībā, lai radītu drošības un pārliecības izjūtu metodes lietotāju lokā.

Atsauksmes un zināšanu bāze