Pāriet uz saturu

Kāpēc izmantot NEUROPTIMAL®?

Mēs bieži jautājam: "Kas izmanto NeurOptimal®?”

Un ar smaidu atbildam ... "Ikviens ar smadzenēm.”

Metodi izmanto augstākās klases sportisti, mākslinieki un biznesa cilvēki, kuri vēlas sasniegt un uzturēt optimālu smadzeņu darbību. NeurOptimal® izmanto personas, kas vēlas no atkarībām brīvu dzīvi. NeurOptimal® izmanto pieaugušie un bērni ar smagiem traucējumiem.

Kā iespējams, ka viena metode var strādāt ar tik ļoti dažādiem mērķiem? Tas saistīts ar smadzeņu optimizāciju. Dažādās sūdzības, kas cilvēkiem piemīt, ir pazīmes, ka smadzenes nedarbojas to optimālākajā līmenī. NeurOptimal® to var mainīt. Nav svarīgi, vai jūs meklējat izmaiņas fiziskā, emocionālā vai garīgā  līmenī - jums ir tikai vienas smadzenes, un tās ietekmē visu ķermeni kopumā. Jums var būt tikai viens iemesls, lai izmantotu NeurOptimal®, pozitīvas izmaiņas var skart dzīvi visās jomās.


Daudzi NeurOptimal® lietotāji stāsta par pozitīvām pārmaiņām dzīvē. Elites sportisti, kas izmantojuši NeurOptimal®, stāsta par, piemēram, fiziskās veiktspējas uzlabojumiem un psiholoģiskās izturības palielināšanos. Bezmiega slimniekiem kļūst labāks miegs. Kara veterāni ar NeurOptimal® samazina posttraumatiskā stresa sindromu. Smadzeņu traumu upuri izmanto NeurOptimal®, lai atveseļotos ātrāk un pilnīgāk nekā viņu ārsti sagaida. Un smadzeņu treniņi ar NeurOptimal® ir palīdzējuši uzlabot dzīvi bērniem ar smagiem neiroloģiskiem traucējumiem, mazinot, piemēram, komunikācijas problēmas un sociālo izaicinājumu radītās grūtības, spēju koncentrēties skolā. Amerikā Neurofeedback ir FDA (
ASV Pārtikas un zāļu pārvalde) apstiprināta stresa samazināšanas metode.


Cilvēkiem, kuri izmanto NeurOptimal®, šī metode patīk, jo, lai gan Zengar piedāvā kursus, jums nav nepieciešams tērēt laiku un naudu par apmācībām, jo metodi ir droši izmantot. NeurOptimal® ir arī ļoti viegli izmantot savā birojā. Jums nav nepieciešams tērēt laiku klientu novērtējumam! Klientiem tā savukārt patiks, jo viņiem nav jādara nekas, izņemot sēdēšanu krēslā un atpūšanos. Neskatoties uz to, izmaiņas klientu pieredzē ir visaptverošas. Ieguvumi izpausties daudzās jomās.


Un mēs neesam pat minējuši vēl veselu lērumu ieguvumu, kas padara NeurOptimal® par vismodernāko smadzeņu apmācību iespēju uz šīs planētas!


Varat būt drošs, neatkarīgi no jūsu situācijas, jūs varat ievērojami uzlabot savu dzīves kvalitāti, apmācot smadzenes ar unikālo Neurofeedback® sistēmu.


Daži ieteikumi, kāpēc izmantot šo metodi:

·        Labklājības izjūtas pastiprināšanās

·        Stress samazināšana

·        Kara veterānu sekmīga integrēšana ikdienas un darba dzīvē

·        Akadēmiskā un darba uzlabošanās

·        Sporta sasniegumu uzlabošana

·        Intelektuālā potenciāla pilnveide

·        Sagatavošanās eksāmeniem: labāka uzmanība, atmiņā saglabāšana, trauksmes mazināšanās

·        Kā daļa no smadzeņu pretnovecošanās programmas

·        Radošuma spēju veicināšana

·        Personīgā un garīgā attīstība

·        Partnerattiecību, ģimenes un darba attiecību uzlabošanās


www.smadzenes.lv

+37127771821

Atsauksmes un zināšanu bāze