Pāriet uz saturu

KĀ NEUROPTIMAL® STRĀDĀ?

NeurOptimal® smadzeņu treniņi strādā ar centrālo nervu sistēmu, - jūsu smadzenēm – samazinot trauksmi un radot tās vietā optimālu smadzeņu funkciju.

Jūs varat iedomāties NeurOptimal® treniņu kā spoguli jūsu smadzenēm. Iedomājieties, ka jūs nekad iepriekš neesat redzējis sevi spogulī, bet kādu dienu Jūs ieraugāt savu atspulgu. Kad tas notiek, jūs dabiski sākat kārtot sevi – matus, apģērbu, kosmētiku utt. Spogulis sniedz informāciju, kas nepieciešama, lai jūs sevi sakārtotu tā, ka sev patīkat. Un tā tas ir arī ar smadzenēm.

Smadzenes “zina”, kas ir to optimālais stāvoklis, saņemot pareizo informāciju par to darbību, un NeurOptimal® metode ir paredzēta, lai nodrošinātu, ka smadzenes tiek apgādātas ar informāciju, kas tai vajadzīga, lai veiktu korekcijas, kas virza uz optimālu to darbību. Turbulence vai pēkšņas izmaiņas elektriskajā aktivitātē grauj optimālu smadzeņu darbību. NeurOptimal® atklāj šīs pēkšņās izmaiņas un informē smadzenes par to caur skaņas pārtraukumiem, treniņā laikā klausoties mūziku vai skatoties filmu. Šīs gandrīz nemanāmās pauzes centrālajai nervu sistēmai sniedz atspoguļojumu par to, kā tā strādā. Tas notiek atkal un atkal, kamēr dabiska smadzeņu paškorekcija kļūst par ieradumu. Kad tas notiek, jums ir labāks miegs, mazāk stresa, koncentrēties un sajust prieku kļūst vieglāk, neskatoties uz problēmām, ar kurām, iespējams, saskaraties.


Labāk funkcionējošas smadzenes nozīmē labāku dzīvi.

"Man šķiet pārsteidzoši, ja klients pēc viena treniņa ierauga rezultātus ļoti skaidrā veidā. Viens no maniem klientiem minēja, ka izmaiņas, kas notiek, ir smalkas, bet būtiskas – mazinājies stress un jutība pret negatīvām situācijām."

www.smadzenes.lv

+37127771821

Atsauksmes un zināšanu bāze