Pāriet uz saturu

Astma un RigaBrain smadzeņu treniņš

Bronhiālā astma (grieķuasthma — aizdusa) ir elpošanas sistēmas slimība ar hronisku, iekaisīgu raksturu (apgriezeniski obstruktīvi plaušu ventilācijas traucējumi). Astma tiek uzskatīta par alerģiska rakstura slimību. Hroniskā bronhu iekaisuma dēļ rodas bronhu gļotādas tūska un spazmas; bronhi pastiprināti reaģē uz dažādiem kairinājumiem, kas izpaužas kā pārejošs lēkmjveida elpas trūkums jeb aizdusa (galvenokārt izelpas laikā) un sausi trokšņi ("čīkstēšana") plaušās. Var būt klepus lēkmes, īpaši naktī un rīta agrumā. Bronhu spazmas pēc lēkmes pāriet kā ārstējot, tā arī pašas no sevis, taču ar laiku elpceļos rodas neatgriezeniskas pārmaiņas, jo slimība ir progresējoša.

_______________________

RigaBrain


Astma pati par sevi ir smadzeņu darbības ierobežojoš faktors, kas neļauj viņai atgūt harmoniju. Šādos gadījumos ir novērots ilgstošāks transformācijas process. Protams, ir arī izņēmuma gadījumi, kas gūst fantastiskus rezultātus arī no viena treniņa vai pirmajiem desmit. Tās jau ir katra individuālās īpatnības.

Pēc 20 regulāri apmeklētiem RigaBrain smadzeņu treniņiem par astmas radīto traucējumu samazināšanos atzīmē 66,6 % klientu, kuri atzīmē uzlabojumu par 40 un vairāk %.









Atsauksmes un zināšanu bāze