Pāriet uz saturu

Ko vērot pēc RigaBrain® seansiem?

Ko vērot pēc RigaBrain® seansiem?

Tie, kuri jau apmeklējuši RigaBrain® smadzeņu treniņus, zina, ka pēc seansiem lūdzam cilvēkiem sevi vērot, pievērst uzmanību niansēm savā ikdienā. Un tik pat bieži saņemam pretjautājumu, ko tieši vērot? Lūk, esam apkopojuši lietas, kurām būtu jāpievērš uzmanība pēc RigaBrain® smadzeņu treniņiem:


A. Vērot visus punktus, kas ir pieminēti pašnovērtējuma anketā! https://ej.uz/RB-anketa


B. Vērot visus aspektus, ko esat pieminējuši pārrunās ar treneri pirms pirmā RigaBrain® seansa - kas ir tas, kas Jums traucē vai vēlaties atbrīvoties? Vai ir kaut kas tāds, ko esat sev nodefinējis, ko vēlētos uzlabot vai mainīt sevī?


C. Vērot sevi sev zināmās situācijās, un vērot savu automātisko rīcību, kā noreaģē jūsu ķermenis, kādas domas ir galvā, vai šī automātika ir mainījusies? Vai rīkojaties savādāk nekā iepriekš sev zināmas situācijās?


D. Iepazīties ar citu cilvēku atsauksmēm, lai saprastu, to daudzveidību, kas vispār ir iespējams smadzenēm. https://www.rigabrain.com/atsauksmes


E. Vēro, ko citi cilvēki saka par Tevi!


F. Pārskatīt un salīdzināt pirms un pēc seansiem šos aspektus, kas ir saistīti ar smadzeņu darbības uzlabošanos:


  1. Kā tu reaģē stresa situācijās? Kas notiek ar tavu fizisko ķermeni, domām un jūtām?

  2. Cikos un vai ir viegli vakarā iemigt un no rīta pamosties? Kāda ir miega kvalitāte?

  3. Kāds ir tavs noskaņojums dienas laikā?

  4. Vai ir mainījusies ēstgriba? Varbūt vēlies kādus citus produktus, kurus ikdienā līdz šim nebiji iecienījis + pastiprināta vēlme pēc ūdens?

  5. Kāds ir tavs skatījums un attieksme pret dzīvi un citiem cilvēkiem kopumā?

  6. Kāda ir tava atmiņa?

  7. Kāda ir koncentrēšanās veicot kādu noteiktu uzdevumu?

  8. Vai tev ir viegli pieņemt lēmumus? Kaut visnenozīmīgākos!

  9. Kā jūtas tavs fiziskais ķermenis? Vai kāda sen aizmirsta trauma vai slimības sekas neliek par sevi manīt un kaut ko darīt lietas labā?

  10. Kā jūtas tava galva? Vai tā ir viegla, skaidra, pilna, dulla, reibst, sāp vai ir pilnīgi normāla? Varbūt galvā jūtams spiediens vai reibonis?

  11. Vai tev ir vēlēšanās ieviest kārtību lietās, izveidot noteiktu sistēmu savā darbā, mājās, dokumentos, virtuvē, somā, skapī utt.?

  12. Vai rodas lielāka interese par lietām, kas saistītas ar garīgu izaugsmi, šāda veida literatūru, grāmatām, publikācijām, lekcijām?

  13. Kāda ir tava produktivitāte un radošā darbošanās? Vai tev nedzimst jaunas idejas?

  14. Kāda ir tava emocionālā pasaule tuvākajās dienās pēc seansiem, jūties enerģijas pilns, uzlādēts un iedvesmots vai izjūti skumjas, raudulību, drūmas domas, apātiju?

  15. Kā tu jūties esot sabiedrībā, kopā ar citiem cilvēkiem?

  16. Vai tavi tuvākie cilvēki neziņo, ka novērojuši kādas izmaiņas tevī?

  17. Vai ir novēroti zīmīgi vai spilgti sapņi?

  18. Kā ir ar domu formulējumu mutiski un rakstiski?

  19. Vai ir novērota aizmāršībā un kļūdīšanās lietās, kurās līdz šim netika tas novērots?

  20. Vai bijusi sajūta, ka bez iemesla jūties kā eiforijā? Viss ir tik lieliski, ka šķiet - labāk nevar vairs būt.

  21. Vai ir novērota pastiprināta mīlestības sajūta un rūpes par sevi? Vai Tu sev pats patīc vairāk?

  22. Kā ir ar enerģiju vairākas dienas pēc treniņa?

  23. Vai pēc treniņa bija jaušama veselīgā vienaldzība?

  24. Vai uz sejas ir samazinājušās mikrogrumbiņas? Vai ir tā, ka labāk patīk savs vizuālais tēls?



Pēc RigaBrain® smadzeņu treniņiem ir svarīgi ievērot dažādus aspektus, kas liecina par smadzeņu darbības uzlabošanos un pozitīvām izmaiņām ikdienas dzīvē.


Pirmkārt, pievērs uzmanību visiem punktiem, kas ir minēti pašnovērtējuma anketā, lai objektīvi novērtētu savu attīstību. Turklāt, atcerieties pārrunas ar treneri pirms pirmā RigaBrain® seansa un vērojiet, vai ir izmaiņas jūsu automātiskajā rīcībā un domās konkrētās situācijās.


Svarīgi ir arī apskatīt atsauksmes no citiem cilvēkiem, lai saprastu daudzveidību, ko var panākt, izmantojot RigaBrain® tehnoloģijas. Turpinot uzlabot smadzeņu darbību, pievērs uzmanību stresa reakcijām, miega kvalitātei, noskaņojumam, koncentrēšanās spējai un daudziem citiem aspektiem, kas varētu būt mainījušies pēc treniņa.


Pārdomā arī savu emocionālo stāvokli un enerģiju, kā arī novēro, vai ir izmaiņas attiecībās ar tuvākajiem cilvēkiem. Visbeidzot, ievēro arī fiziskās izpausmes un uzlabojumus, piemēram, samazinātās mikrogrumbiņas vai labāko sajūtu par savu vizuālo tēlu. Ja esi novērojis kādas pozitīvas pārmaiņas, iesakām dalīties ar saviem secinājumiem un pieredzi, lai arī citi varētu piedzīvot šīs uzlabojošās izmaiņas. Aicinām turpināt piedalīties RigaBrain® smadzeņu treniņos un kopā veidot labvēlīgu attīstību savā dzīvē!

Atsauksmes un zināšanu bāze