Pāriet uz saturu

Vai RigaBrain smadzeņu treniņi ārstē?

Mēs nestrādājam ar diagnozēm vai specifiskiem simptomiem un nesalīdzinām klienta un normatīvo datu bāzes rezultātus. Šī nav medicīniska vai ārstnieciska metode. Ārstnieciskos un medicīnas jautājumos jākonsultējas ar savu ārstējošo ārstu. Ja ārsts nav informēts par RigaBrain smadzeņu treniņiem, tad aicinām viņu sazināties ar mūsu speciālistiem, lai gūtu padziļinātāku informāciju par seansiem.

RigaBrain piedāvātie smadzeņu treniņi dod iespēju mūsu smadzenēm pašām rast un iedarbināt pašregulācijas mehānismus, lai harmonizētu un sabalansētu savu darbību, taču tie nav izmantojami, lai ārstētu vai diagnosticētu slimības, individuālas attīstības īpatnības, garīgu saslimšanu vai tās simptomus, bet iegūstot stabilu centrālo nervu sistēmu, daudzi simptomi un slimības mazinās vai pazūd.

Ja šobrīd izmantojat ģimenes ārsta, terapeita vai cita mediķa palīdzību akūtu vai hronisku saslimšanu ārstēšanā, lūdzam Jūs saņemt atbilstošu konsultāciju pirms smadzeņu treniņu uzsākšanas. Iespējams, Jūsu ārsts par šādiem seansiem nebūs dzirdējis, tādēļ lūdziet viņu pirms ieteikuma sniegšanas sazināties ar RigaBrain treneri Pēteri Urtānu, lai precizētu seansu būtību un iespējamos rezultātus.

Par ārstnieciskām un medicīniskām problēmām jautājiet savam ārstējošajam ārstam vai, vēl labāk, piesakiet konsultāciju RigaBrain visi kopā!

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze