Pāriet uz saturu

Cik bieži un kādā intensitātē ir ieteicams apmeklēt seansus?

RigaBrain® sesiju biežums un intensitāte var atšķirties atkarībā no indivīda mērķiem un vajadzībām, jo šī nav terapija, bet treniņš, ko katrs var pielāgot savām vajadzībām! Parasti, lai gūtu optimālus rezultātus, ieteicams apmeklēt sesijas regulāri. 

Ir cilvēki, kuri apmeklē vairākus seansus dienā un ir cilvēki, kuri apmeklē seansu reizi mēnesī!

Kabinetā
Optimālākais biežums, nākot uz RigaBrain® kabinetu, ir 1-2x nedēļā, līdz sasniedz rezultātu, kas ir noturīgs vismaz 6 mēnešus bez seansiem.

 Apmeklējot sesijas RigaBrain® kabinetā, klienti var izvēlēties neierobežotu seansu skaitu un apmeklēt sesijas pat katru dienu, kad strādā kabinets un ir pieejamas brīvas vietas. Šī iespēja sniedz klientiem vēl lielāku elastību un iespēju izmantot NeurOptimal® pakalpojumu pēc saviem vajadzībām.  

Īrējot
NeurOptimal® sistēmas īrēšanas gadījumā seansus bieži izvēlās veikt katru dienu vai pat trīs reizes dienā, pielāgojot individuālajam grafikam.

Svarīgi ir novērot pašsajūtu, lai nodrošinātu seansu efektivitāti.  

Un jāatcerās, ka starp sesijām ir nepieciešams laiks, lai smadzenes varētu integrēt iegūtās zināšanas un pieredzi. Tāpat pēc katras sesijas ir svarīgs periods, kurā notiek nostiprināšanās un atspoguļošanās process. Šie periodi palīdz nodrošināt, ka NeurOptimal® sesijas sniedz maksimālu labumu un veicina ilgtermiņa pozitīvas izmaiņas.

NeurOptimal® ir uz pašregulāciju vērsta sistēma, tā nedarbojas ar konkrētiem simptomiem vai diagnozēm, bet gan palīdz uzlabot smadzeņu darbību un pašregulācijas spējas. Tādēļ īpaši svarīgi ir regulāri vērot un novērtēt pašsajūtu, lai saprastu, kā sesijas ietekmē Jūsu labsajūtu un funkcionalitāti.


  • Starp seansiem nevajadzētu būt vairāk kā vienam mēnesim. 

_________________

Pirmajās nedēļās ir ieteicams to darīt divas reizes nedēļā. Tas paātrinās vispārējo neironu savienojumu veidošanās procesu. Sasniedzot stabilitāti vēlamajos rezultātos, laika posms starp seansiem var tikt paildzināts līdz nedēļai, tad – līdz divām nedēļām, pakāpeniski sasniedzot mēnesi ilgus intervālus starp seansiem, lai uzturētu sasniegto rezultātu un to pilnībā nostiprinātu.

Izņēmuma gadījumos iespējams trenēt smadzenes arī katru dienu un reizēm pat divas reizes dienā. Tādā veidā var koncentrēt, piemēram, mēnesim paredzētu treniņu kursu vienas nedēļas ietvaros.


_______________

Ideālā variantā mēs iesakām iziet Intensīvo kursu (10 treniņi 5 nedēļās), kas bez izmēģinājuma treniņa, ir 10 pilnie treniņi. Pastāv iespēja arī ļoti intensīvais kurss, kas ir 10 treniņi 5 dienās (2 treniņi dienā), tik šeit jāatminas, kas tā ir ļoti liela slodze, tādēļ ļoti svarīga ir atpūta. Parasti šādu treniņa intensitāti mēs iesakām atvaļinājuma laikā.

Ir klienti, kuri ziņo iegūtos rezultātus, ejot 1x divās nedēļās, 1x mēnesī utt. Tik šinī gadījumā jāsaprot, ka rezultātus sasniegt un nostiprināt izdosiet krietni lielākā laika posmā. Lai runātu par noturīgiem rezultātiem, smadzenēm mācīšanās procesā patīk darbības atkārtot, lai tās ieietu automātikā, kā arī zināmā regularitātē. Tādēļ šo regularitāti izvēlas pats klients, vadoties pēc savām iespējām. Jāpiemin būtisks ietekmējošs faktors, lai treniņa laikā iegūtajam izdotos nostiprināties, ievērot smadzeņu higiēnu: fiz.aktivitātes, miegs, uzturs, socializēšanās, izglītošanās, atslābināšanos, šeit un tagad sajūtas stiprināšana.

RigaBrain atsauksmes

www.smadzenes.lv


Atsauksmes un zināšanu bāze