Pāriet uz saturu

Cik daudz RigaBrain® smadzeņu treniņi ir nepieciešami, lai sasniegtu savu rezultātu?

Treniņu daudzums

  1. Novērojumi pēc 10 treniņiem: Parasti pēc 10 treniņiem var novērot pirmās izmaiņas, kas ir svarīgs solis, lai noteiktu, vai treniņi ir efektīvi.
  2. 20 treniņi pašreizējām problēmām: Aptuveni 20 treniņi tiek ieteikti, lai risinātu aktuālas problēmas.
  3. 30 un vairāk treniņi ilgstošām problēmām: Ilgāk pastāvošu problēmu risināšanai var būt nepieciešami 30 vai vairāk treniņu.

Individuāla Pieeja un Rezultāti

  • Individuālā pieredze: Katras personas pieredze ir unikāla, un treniņu ietekme var atšķirties.
  • Pirmo seansu nozīme: Pirmie 5 seansi bieži tiek uzskatīti par iesildīšanās periodu, lai pierastu pie treniņu procesa.
  • Regulāra apmeklēšana: Regulāra seansu apmeklēšana (piemēram, divas reizes nedēļā) var būt izšķiroša, lai sasniegtu vēlamos rezultātus.

Efektivitātes Novērtēšana

  • Mērķtiecīga apmeklēšana: Ja pēc 10 regulāri apmeklētajiem seansiem nav manāmi rezultāti, ir jāizvērtē, vai šādi treniņi ir piemēroti konkrētajam cilvēkam.
  • Rezultātu iegūšana: Lai sasniegtu rezultātus, ieteicams apmeklēt vismaz vienu seansu mēnesī.

Atbilde uz Jautājumiem

  • Biežums: Lielākā daļa cilvēku jūt uzlabojumus pēc aptuveni 20 seansiem, ko var apmeklēt vienu līdz divas reizes nedēļā vai vienu reizi mēnesī.
  • Pārmaiņu novērošana: Lielākā daļa klientu saka, ka pamanāmas pārmaiņas iestājas sešu līdz desmit seansu laikā.

Secinājumi

Katras personas pieredze ar RigaBrain treniņiem ir unikāla. Lai gan ir ieteicams apmeklēt noteiktu seansu skaitu, galvenais ir klausīties savas ķermeņa un prāta reakcijas un veikt izmaiņas atbilstoši savām individuālajām vajadzībām. Ir svarīgi atcerēties, ka katra cilvēka ceļojums uz labāku dzīves kvalitāti ir individuāls un atšķiras no citiem.

______________

Cik daudz RigaBrain smadzeņu treniņi man ir nepieciešami?

Uz šo jautājumu nav viena standarta atbilde, jo katram centrālā nervu sistēma ir unikāla. Lai gan mēs nevaram paredzēt, ko tieši Jūsu smadzenes darīs ar saņemto informāciju treniņu laikā, bet mēs varam sniegt pāris iespējamos variantus.

Mēs sakām, ka līdz 10. treniņam ir jābūt kādiem novērojumiem, lai droši turpinātu. Kādi 20 treniņi ir nepieciešami, lai atrisinātu, problēmu, kas ir šeit un tagad, un kādi 30 un vairāk treniņi - problēmām, kas ir no senākiem laikiem.

_____________

Tas ir tāpat kā jautāt – cik reižu jāmeditē? Var apmeklēt tik daudz seansu, cik vēlas, līdz sasniedz sevis izvirzītos mērķus. 70 līdz 80% klientu ziņo pozitīvus rezultātus jau pēc pirmā seansa. Parasti iesakām sākt ar novērtējuma seansu, tad ar pirmajiem desmit seansiem un tālāk pēc paša vēlmēm un iespējām. Pirmie pieci seansi ir kā iesildīšanās seansi, lai pierastu pie seansu gaitas. Seansu daudzums katram ir individuāls. Seansus var apmeklēt arī pēc nepieciešamības, pirms un pēc nozīmīgiem vai satraukuma pilniem notikumiem, kā arī profilaksei reizi nedēļā, mēnesī, pusgadā vai gadā.

Ja seansus apmeklēsiet ar mērķi, lai gūtu kādus konkrētus rezultātus, tad, ja līdz 10 seansam, apmeklējot regulāri 2x nedēļā, neesat sajutis rezultātus, jums ir jāizlemj, vai šie seansi ir piemēroti jūsu rezultātu sasniegšanai. Ja nolemjat turpināt, tad jārēķinās, ka, iespējams, jums būs nepieciešami samērā daudzi seansi. Iepriekš nevar paredzēt, cik seansu būs nepieciešams un vai sasniegsiet jums vēlamos rezultātus. Rezultātu iegūšanai minimums ir jāapmeklē viens seanss mēnesī. Jūs nedrīkstat vispārināt citu cilvēku pozitīvās atsauksmes vai vispārināt statistiku. Katrs gadījums ir individuāls.

___________

Cik bieži man jāapmeklē seansi?

Tas atkarīgs no Jūsu izjustajām treniņu sniegtajām priekšrocībām un uzlabojumiem dzīves kvalitātē. Mūsu līdzšinējā pieredze rāda, ka lielākoties cilvēkiem pietiek ar +/- 20 seansiem, kuri tiek apmeklēti vienu līdz divas reizes nedēļā vai vienu reizi mēnesī.

Sk. arī RigaBrain seansu programmas.

______________


Cik daudz treniņu man būs nepieciešams, lai pamanītu pārmaiņas?

Tā kā  katrs no mums ir unikāls, es nevaru iepriekš pateikt precīzu seansu skaitu. Lielākais vairums klientu saka, ka pamana pārmaiņas sešu līdz desmit seansu intervālā, bet reizēm pietiek jau ar vienu līdz divām treniņu reizēm. Atceros vienu klienti, kas uzreiz pēc novērtējuma seansa pastāstīja, ka trauksme, kas viņai bijusi vairākus gadus, ir zudusi. Viņa to vienkārši palaidusi prom. Un kāda 12 gadus veca bērna vecāki stāstīja, ka viņa trauksme par atgriešanos skolā ir pazudusi uzreiz pēc seansa.

Domāju, ka te derētu kāds salīdzinājums. Ja esmu nolēmis uzsākt kādu vingrojumu programmu, lai padarītu savu ikdienas dzīvi veselīgāku, būtu ļoti grūti, pat neiespējami noteikt, cik reižu man vajadzēs, lai pamanītu rezultātus un cik – lai sasniegtu mērķi. Atkarībā no pašreizējā fiziskā stāvokļa, gatavības treniņiem, izvēlētās programmas piemērotības un citiem apstākļiem, tās būtu tik reizes, cik nu būtu.

Šeit strādā tas pats mehānisms. Domājiet par strādāšanu ar personīgo treneri. Jūs neturpinātu darbu, ja nebūtu fiksējuši kādu acīmredzamu labumu pēc, teiksim, desmit treniņa reizēm; tomēr jūs zināt arī, ka melotu sev, ja neļautu smadzenēm „atkopties” gadiem, esot bijušām neadaptīvajā stāvoklī.

Pretestību veicinošos apstākļos, iespējams, būtu nepieciešams vairāk seansu. Tomēr es redzu, ka teju ikviens pamana nozīmīgas pārmaiņas. Klienti ir laimīgi un saka, ka šīs pārmaiņas ir ilgnoturīgas.

Kāds jauns vīrietis man stāstīja, ka depresija ir zudusi, lai gan tā viņam piemitusi visu dzīvi, bet mēs tikāmies vien 12 reizes. Atkarībā no situācijas, norma ir 10 līdz 30 seansi (nopietnos gadījumos tie būs vairāki simti). Pašlaik uz seansiem nāk kāda sieviete, kas dziļi cieš jau trīs gadus, nav spējīga strādāt un ir izmisusi. Pēc 18 seansiem viņa funkcionē daudz labāk, viņai ir aktīvāka sabiedriskā dzīve, un šīs pārmaiņas pamana gan viņas ģimene, gan terapeits.

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze