Pāriet uz saturu

RigaBrain smadzeņu treniņi un diskomforta sajūta

Izņēmuma gadījumos, daži cilvēki pēc seansa var atzīmēt diskomforta sajūtu, aizkaitinājumu, neiecietību, urdīšanu, grūtības koncentrēties, nogurumu, vēlmi mainīties, galvas sāpes, negaidītas pagātnes atmiņas, naktīs neparastus sapņus u.c. Tā ir normāla parādība, kas saistīta ar pārmaiņām. Procesa gaitā smadzenes var destabilizēt esošo stāvokli, kuru smadzenes neuskata par optimālāko iespējamo, lai spētu virzīties uz daudz optimālāku. Ja ir jautājumi, nākamā mēneša laikā pēc pēdējā treniņa sazinieties ar RigaBrain speciālistu. 


Diskomforts, tas ir ļoti labi! Tas ir process, kādā veidā smadzenes meklē un atbrīvojas no saviem "nospiedumiem". Tas pat ir ĻOTI labi! Mēs apzinātāk izjūtam esošo stāvokli, kurš principā ir bijis noslēpies mūsu zemapziņā - tās ir tās fiziskās diskomforta sajūtas, kas ir paša cilvēka ķermenī un parādot tās smadzenēm viņas tās apzinās un notiek pārmaiņu process. Starp jaunajiem un vecajiem neironu ceļiem notiek cīņa - kurš kuru uzvarēs, vai daudz optimālāks neironu tīklojums vai atgriešanās iepriekšējos vecajos ceļos, kad arī stāvoklis stabilizējas.

Retos gadījumos ir šādi gadījumi, un tie var būt vairāki mēneši vai diena vai pāris minūtes. Un cilvēks var izvēlēties pārtraukt RigaBrain smadzeņu treniņus un turpināt dzīvot ar sevī esošo. Vai turpināt RigaBrain treniņus, lai pilnibā atbrīvotos un smadzenes spētu strādāt daudz optimālākā stāvoklī.

Pēc pieredzes, tie kuri izvēlas pārtraukt, pēc laika atgriežas un turpina seansus, kad paši ir tam gatavi.

Ieteikumi: pārlasīt izdales materiālu, pārlasīt RigaBrain blogu, ievērot smadzeņu higiēnu - fiziskās aktivitātes, uzturs, pozitīvi sociālie kontakti, miegs, šeit un tagad sajūta, un turpināt sevi attīstīt - mācīties, lasīt, izglītoties.

Ceram, ka jūsu smadzenes būs apzinīgas un spēs nostiprināt jaunos ceļus pat pēc viena
novērtējuma seansa.

_______________

Diskomforta sajūta pēc pirmā treniņa, pēc RigaBrain datiem,  ir aptuveni 10%  cilvēku. Katra cilvēka smadzenēs nospiedumi ir atšķirīgi, tādēļ mēs nezinām, vai tieši Jums būs atkārtoti šī diskomforta sajūta pēc nākamā smadzeņu treniņa. Pēc mūsu statistikas, 30% klientu, kuriem pēc pirmās reizes RigaBrain kabinetā ir bijusi diskomforta sajūta, šīs sajūtas tiek novērotas arī pēc nākamajiem treniņiem, līdz iegūts stabilāks smadzeņu darbības stāvoklis.

Diskomforta sajūta ir pozitīvs rādītājs, bet ir nepatīkami šādam procesam iet cauri. Ja ir nepieciešams aktīvi darboties vai koncentrēties, tad iesakām, piemēram, seansu apmeklēt tanīs dienās, kad nav tik liela slodze un plānot seansus tā, lai nākamajās dienās varētu veltīt laiku sev.  Jebkurš seanss sniedz informāciju smadzenēm par to, lai tās veiksmīgāk sasniegtu savu optimāli dabisko stāvokli un spētu tuvoties savam ideālam.

RigaBrain atsauksmes

www.smadzenes.lv

Atsauksmes un zināšanu bāze