Pāriet uz saturu

Alkohols un RigaBrain smadzeņu treniņš

Jebkuras darbības un ikdienas pieredzes mūsu smadzenēs veido jaunus vai nostiprina esošos neironu savienojumus. RigaBrain treniņu laikā smadzenes saņem informāciju pašas par sevi un veido efektīgākus savienojumus starp neironiem, lai spētu funkcionēt daudz optimālākā režīmā. Pirmajās dienās šie savienojumi ir “trausli” un tiem nepieciešams laiks, lai nostiprinātos.

RigaBrain treniņu centra vadītājs Pēteris Urtāns neaizliedz alkohola lietošanu pirms un pēc seansiem, bet RigaBrain pieredze ļauj mums brīdināt cilvēkus par to, ka alkohols spēj izjaukt seansa gaitā iegūtos rezultātus, jo viens malks vīna vai cita alkoholiska dzēriena spēj nogalināt šos jaunizveidojušos neironu starpsavienojumus, kamēr tie nav nostirpinājušies.

Alkoholam ir individuāla iedarbība. Tas nenozīmē, ka visiem, kuri ir apzinājušies rezultātu, uzreiz pēc viena malka vīna viss tiek aizskalots, bet praksē mums ir ļoti daudz tādu zināmu gadījumu, tā kā katrs var eksperimentēt pats ar sevi. Alkoholu mēs neaizliedzam, tikai dalāmies pieredzē, ko piedzīvojuši citi klienti.

Proti, ja pēc RigaBrain treniņa tomēr vērojama ļoti izteikta vēlme, piemēram, pēc glāzes vīna vai malka alus, iesakām nemocīt sevi, jo iespējams, alkohols ir tas, ko esošais stāvoklis prasa (neattiecinot šo frāzi uz atkarības gadījumiem).

Un jā, arī kefīru neiesakām vismaz nedēļu pēc seansa lietot, it īpaši bērniem! 
Iesakām attūrēties diva līdz trīs nedēļas arī no kvasa, tinktūrām, kas ir uz spirta bāzes un no visa, kas varētu saturēt alkoholu.

Alkohols "aizskalo" tik tikko veidotos jaunos  neirālos savienojumus. Jauni neirālie savienojumi pēc informācijas saņemšanas (pēc RigaBrain smadzeņu treniņa) veidojas divas līdz četras nedēļas.

Tādēļ rekomendējam:
Vienu nedēļu vai četras dienas pirms un divas līdz trīs nedēļas pēc pēdējā seansa, kā arī turpmākā mēneša laikā, iesakām atturēties no alkohola un citu stimulējošu vielu lietošanas, jo tās spēj izjaukt seansu laikā iegūto!!!

Cilvēku noturība pret alkoholu un tā iedarbība ir katram atšķirīga un arī tā ietekme uz RigaBrain seasniem ir atšķirīga.

Klienta stāstījums: “Biju viesībās un kā jau tas ierasts, iedeva vīna glāzi, iedzēru pāris malkus, un, burtiski, piecu līdz desmit minūšu laikā, manis tiko iegūtie RigaBrain pozitīvie rezultāti izgaisa… un tikai tad es atcerējos Pētera teikto, par alkoholu un seansiem.”

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com


Smēķēšana

Runājot par smēķēšanu, mēs neesam novērojuši kā tieši smēķēšana samazina seansa efektivitāti. Bet jāņem vērā, ka tā ilgtermiņā samazina smadzeņu apasiņošanas kvalitāti, kas būtiski ilgtermiņā samazina smadzeņu darbības veiktspēju.

Mūsu klienti ziņo, ka ir vieglāk atmest smēķēšanu, nav ierasto simptomu, kādi ir bijuši citos mēģinājumos, atmetot smēķēšanu.

Atsauksmes un zināšanu bāze