Pāriet uz saturu

Pārtraukumi RigaBrain smadzeņu treniņu laikā un CNS

Mērinstrumenti uz jūsu galvas RigaBrain samadzeņu treniņu laikā mēra jūsu smadzeņu viļņu aktvitāti, tiklīdz šai aktivitātē ir novērota nestabilitāte, tā jūs skaņā dzirdat pārtraukumu, jeb sprakšķi, it kā skanētu veca plate vai sliktas kvalitātes ieraksts. Tādā veidā jūsu smadzenes reālajā laikā saņem informāciju par to, ko viņas tiktikko ir izdarījušas.

Pārtraukumus, ko dzirdam RB seansa laikā, rada mūsu pašu centrālā nervu sistēma (CNS).
Izmaiņas apkārtējā vidē var informēt CNS par iespējamajiem draudiem. Mazu bērnu vecāki to zina un izjūt satraukumu, kad mājās pēkšņi kļūst „pārāk kluss”.  CNS ir atšķirību dzinējs un tādējādi tā nosaka tādās atšķirības kā skaņas pazušana pārtraukuma laikā RB seansā, un tieši  tas  liek CNS novērtēt pašreizējo apkārtni, meklējot iespējamas briesmas. Ņemot vērā, ka RB seanss notiek drošībā – ērtos apstākļos, reālu briesmu nav. CNS to apzinās un būtībā atslābst, atbrīvojoties no jebkāda tikko izjustā nemiera. Tas ir veids, kā tiek organizēta CNS reakcija. CNS ir organizēta tā, lai noteiktu atšķirību un samazinātu savu nemieru.

Reaģēšana uz pārtraukumiem (ko izraisa pašas CNS darbība) drošā vidē, atgriež mūs pie šā brīža apzināšanās, samazina CNS „pārmērīgo darbību” , un tā ir laba sajūta: t.i., mazāks nemiers tiek izjusts kā patīkams. Tādējādi loks nevar nenoslēgties, izņemot, ja šo procesu vājina kāds neraksturīgs (nebūtisks?) šķērslis vai cits iemesls. Un, kā skan teiciens, labāk vienreiz redzēt nekā simts reizes dzirdēt. RigaBrain darbojas un darbojas ļoti labi.
„Jo vairāk jūs uz kaut ko koncentrējat uzmanību — vienalga, vai tā ir matemātika vai autosacīkstes, vai futbols, vai miers — jo vairāk tas kļūst par jūsu realitāti, jo vairāk tas tiek ierakstīts jūsu smadzeņu neironu savienojumos,” saka Newberg.


RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze