Pāriet uz saturu

RigaBrain smadzeņu treniņš un domāšanas paradumi

Henrijs Deivids Toro (1817-1862) ir teicis: „Sperot tikai vienu soli, nav iespējams uz zemes iemīt taku. Tāpat arī viena doma neatstāj paliekošas izmaiņas prāta darbības ceļos. Lai iemītu pamanāmu taku, mēs ejam pa to vēl un vēl. Lai izmanītu savus prāta darbības ceļus, mums atkal un atkal jādomā tādas domas, kādas vēlamies, lai valda pār mūsu dzīvi.”

Kā tas attiecas uz tevi (uz mums visiem kopā un katru atsevišķi) un kā tas saistās ar RigaBrain seansiem? Atļaujiet man uzskaitīt:

- Visas dzīves laikā tavas domas veido jaunus prāta darbības ceļus un pat jaunus neironus.

- Jaunie prāta darbības ceļi un neironi palīdz veidot jaunus domāšanas paradumus, notiek atteikšanās no vecajiem un nefunkcionālajiem paradumiem. RigaBrain seansi šo procesu paātrina.

- Atmetot vecos domāšanas paradumus un pārveidojot savas smadzenes, izmainās tavas izjūtas un izturēšanās veids, veidojot attiecības. Tas ir tas, ko ziņo cilvēki pēc RigaBrain seansiem.

- Jaunās izjūtas un izturēšanās veids attiecībās rada iespēju jauna tipa globālām attiecībām – apziņai, ka mēs visi šeit esam saistīti, veidojot jaunu humānisma ceļu.

Izmanīt kāda prātu nozīmē mainīt visu pasauli.

“Mainoties man pašam, mainās mana pasaule ap mani” – RigaBrain seansu apmeklētājs.

Atsauksmes un zināšanu bāze