Pāriet uz saturu

RigaBrain smadzeņu treniņš un mūsu CNS ierobežotais potenciāls

Kā nervu sistēma ierobežo mūsu potenciālu?

Nervu sistēmas efektivitāte ir pamats veiksmīgai dzīvei!

Mums ir dota viena dzīve, potenciāls un nervu sistēma. Nervu sistēmas darbība nosaka mūsu potenciāla izmantošanas iespējas un jo efektīgāk spējam izmantot savu potenciālu, jo veiksmīgāka ir mūsu dzīve.

Reti kurš cilvēks izmanto savu potenciālu visā tā pilnībā. Un reti kurš cilvēks var teikt, ka viņa nervu sistēma strādā ar 100% efektivitāti.

Ir dažādi simptomi, kas rodas no nervu sistēmas neefektīgas darbības, un ir dažādi iemesli, kas izraisa nervu sistēmas disbalansu. Dažreiz iemesli var būt no apkārtējās vides. Tie var būt nelaimes gadījumi vai traumatiski notikumi. Tie var būt ģenētiska rakstura, grūtniecības vai piedzimšanas laikā vai ģimenē radušās problēmas vai attiecību problēmas. Ir daudz iespēju, kas rada disbalansu, un no šī disbalansa rodas daudzas simptomoloģijas, kas izraisa depresiju, nervozitāti, nekontrolētas kustības, tremorus – trīci, miega problēmas, nespēju veikt uzdevumus, zemu motivāciju. Tie ir simptomi, kas „neļauj” mums izmantot savu potenciālu tā pilnībā.

Mums ir iespēja veicināt savas nervu sistēmas efektivitāti ar meditācijām un garīgām praksēm, fiziskajām aktivitātēm, diētu, miegu un pozitīvu sociālo mijiedarbību, sadzīviskām aktivitātēm un ar RigaBrain seansiem.

Smadzeņu treniņš uzlabo centrālās nervu sistēmas darbību un caur to arī prāta spējas, emocionālo kontroli un psiholoģisko noturību. Parūpējies par smadzeņu pašregulēšanās mehānismiem RigaBrain, trenējot smadzenes pašlīdzsvaroties un pašstabilizēties.

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze