Pāriet uz saturu

Redze un RigaBrain smadzeņu treniņi

RigaBrain praksē esmu novērojis, ka cilvēkiem, kuriem ir bijuši emocionāli traumatiski atgadījumi vai paaugstināts stresa līmenis, pasliktinās redze. Zinātniskajā literatūrā esmu lasījis, ka šādi notikumi dod signālu smadzenēm atslēgt vai kavēt redzes centrus, kā rezultātā redze var pasliktināties. Viena no manām klientēm teica, ka esot bijusi tāda sajūta, ka smadzenes pašas ieslēdz aizsargmehānismu, lai neredzētu apkārt notiekošo!

Bet tagad labā ziņa! Mani ieinteresēja vairāki gadījumi, kuros klienti pēc smadzeņu treniņiem ziņoja par redzes uzlabošanos. Dažus no tiem es izpētīju sīkāk un atklāju kopsakarību, ka šiem cilvēkiem pēc emocionāli traumatiskiem notikumiem vai paaugstināta un ilgstoša stresa ir sākusi pasliktināties redze. Un, atgūstot optimālu smadzeņu darbību, redze sāk uzlaboties, šādi klienti pēc seansa mēdz teikt, ka pasaule ap viņiem ir kļuvusi skaidrāka un spilgtāka, tā, it kā būtu miglas plīvurs nokritis.

Šeit ir nepieciešami papildu pētījumi un jāturpina novērojumi.

Vai jums, vai jums zināmiem cilvēkiem ir bijuši līdzīgi gadījumi, kad pēc emocionāli traumatiskiem notikumiem vai paaugstināta stresa sāk pasliktināties redze? Kādi ir jūsu novērojumi šajā ziņa? Kādas metodes jūs izmantojāt vai izmantojat, lai uzlabotu savu redzi?

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze