Pāriet uz saturu

Veģetatīvās nervu distonijas trauksmes lēkmes un RigaBrain smadzeņu treniņi

RigaBrain nestrādā, lai kaut ko konkrēti panāktu vai ietekmētu. RigaBrain seansos klientiem ir dota iespēja savām smadzenēm parādīt to, kā tās darbojas un ļaut tām pašām rast pašregulēšanās mehānismus, lai nostabilizētos – gluži kā atslābināšanās procesā.

RigaBrain seansu ietekmē aktivizējas smadzeņu pašregulēšanās mehānismi, kas palīdz mūsu centrālajai nervu sistēmai (CNS) atgūt stabilitāti. Kad CNS ir atguvusi stabilitāti, tad arī mazinās negatīvie simptomi, tai skaitā arī veģetatīvās distonijas lēkmes, kas līdz tam praktiski nav pakļāvušās citām ārstniecības metodēm.

Katrs gadījums ir jāskatās individuāli, un katram cilvēkam seansu skaits ir individuāls.

RigaBrain kabinetā ir bijis arī tāds gadījums, kad cilvēks, kuram panikas lēkmes nelika mieru jau vairākus gadus, pēc viena novērtējuma seansa atzīmēja, ka būtiski uzlabojās labsajūta, un nākamajās nedēļās pazuda panikas lēkmes. Ir jāļauj smadzenēm nostiprināt CNS stabilitāti, un kad tas tiek panākts, tad praktiski seansi vairs nav nepieciešami.

Katrs gadījums ir unikāls, un viens no būtiskākajiem nosacījumiem ir smadzeņu spēja “atlaist” CNS “nestabilitāti”. Jo ātrāk tas notiek, jo stabilāk mēs jūtamies.

Iespējas ir. Tās varat izmantot tagad, vai pēc vairākiem gadiem. Es iesaku izmantot  tagad, lai nepazaudētu tos vairākus gadus.

Rekomendējam sākt art vienu novērtējuma treniņu un pēc tā pavērot sevi divas nedēļas, tad mēs ar Jums sazināsimies un  sniegsim rekomendāciju, vai RigaBrain smadzeņu treniņi ir piemēroti Jūsu mērķu sasniegšanai.


PieteiktiesRigaBrain24h

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze