Pāriet uz saturu

Trauksme, depresija vai bipolārie traucējumi un RigaBrain smadzeņu treniņi

Pārsteidzoši liels ASV iedzīvotāju skaits cieš no šiem trim traucējumiem, konkrētāk, 17% populācijas ir konstatēta depresija, 16% – trauksme un 4,5% – bipolārie traucējumi. Citiem vārdiem, no 300 miljoniem ASV iedzīvotāju 110 miljoniem ir kāds no šiem traucējumiem. Arī Latvijas statistika nav “spīdoša”. Ilgstošs miega trūkums ir arī šo traucējumu „pavadonis”. Un pat ar medicīniskiem ārstēšanas līdzekļiem miega cikla stabilizēšana bieži vien ir problemātiska. Labās ziņas ir tādas, ka RigaBrain metodes ietvaros nav nepieciešams atmest medikamentus, lai uzlabojumi būtu efektīvi, turklāt ar laiku pēc medikamentiem vairs nebūs vajadzības. Un ir ļoti maza atšķirība starp klientiem, kas lieto medikamentus un klientiem, kas to nedara.

Lai nu kā, ja jūtat, ka ciešat no kāda no augstāk minētajiem traucējumiem, lūdzu, sazinieties ar ārstu atbilstošas ārstniecības programmas izstrādei.

______

Statistika: pēc 20 RigaBrain seansiem uzlabojumus par 40% līdz 90% vai fokusēšanās, koncentrēšanās un trauksmes radīto seku samazināšanos atzīmē 86,1 % klientu, depresija 40% – 90% amplitūdā mazinās 83,7% klientu, bet starp klientiem ar bipolāriem traucējumiem uzlabojumus minēto procentu amplitūdas ietvaros atzīmē tieši 70% indivīdu!

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze