Pāriet uz saturu

RigaBrain smadzeņu treniņu rezultāti un smadzeņu aizsargmehānismi

Cilvēki prasa, lai pastāstu par rezultātiem un kādi ir  to ietekmējošie faktori. No savas pieredzes, varu teikt, ja jums šobrīd ir apstākļi, kuros ir jāaizsargājas, piemēram, dzīvojat nežēlīgā vidē, tad jūsu smadzenes izveidos aizsargmehānismus, lai šādā vidē pasargātu sevi.  Tas, protams, ietekmē Jūsu labsajūtu.

RigaBrain seansu laikā smadzenēm tiek dota iespēja sevi novērot un ja kādi no aizsargmehānismiem, jeb aizsargvalnis ir nepieciešams, tad arī jūsu smadzenes to neatlaidīs. Tie ir tie retie gadījumi, kad rezultāti pēc minimālajiem seansiem nav tik spoži kā visiem pārējiem klientiem. Bet, ja ārējie apstākļi ir mainījušies un vairs nav nepieciešama aizsargreakcija un nav kādi citi CNS kavējoši faktori, tad ar pirmajiem seansiem šīs lietas var mazināties.  Tad cilvēks mēdz ziņot rezultātus pat pēc pirmā seansa un tās var būt tik efektīvas, ka rezultāts ir paliekošs.

Piemēram, ja bērnībā dzīvojāt starp nežēlīgiem cilvēkiem, bet tagad esat starp mīlošiem cilvēkiem, tad aizsargreakcijas, kas ir izveidojušās bērnībā var mazināties un tikt izjauktas pavisam, sniedzot jums miera un iekšējās stabilitātes sajūtu.

Mēs paši varam ar saviem spēkiem (atslābināšanās un citas prakse) sakārtot virsējos slāņus, bet dziļākos, kur ir saglabājušies  senie pārdzīvojumi, tik vienkārši nav tikt klāt. To var gadu un ilgstošu prakšu rezultātā piekļūt, bet tad ir jāmaina ierastais rietumu dzīves ritms un jānododas ilgstošām praksēm.

RigaBrain piedāvā šo pašu procesu paveikt mēneša laikā, vai atsevišķos gadījumos pat viena seansā.

Cilvēki atplaukst un ātri vien pierod pie sava harmoniskā un miera pilnā ES. Un klients var sākt ievākt augļus, ko sniedz šis līdzsvarotais stāvoklis jau šodien, šeit un tagad, nevis pēc daudziem gadiem, norobežojoties no cilvēkiem.

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze