Pāriet uz saturu

Cik ilglaicīga iedarbība (aptuveni, neskatoties uz individuālajām īpatnībām) ir RigaBrain smadzeņu treniņiem?

Pēc seansiem, nākamo četru mēnešu laikā, iegūtie rezultāti integrējas un nostabilizējas. Iegūtie rezultāti ir paliekoši un nav nepieciešami atkārtoti seansi. Rezultāti ir izteiktāki cilvēkiem, kuri pēc seansiem nelieto alkoholu vai citas smadzeņu darbību ietekmējošas vielas.

Individualitāte ir saistīta ar to, cik seansi būs nepieciešami katram cilvēkam. Pirmie 10 seansi ir pirmais solis ceļā uz līdzsvarotu, ideālu, optimālu un dabīgu smadzeņu stāvokli. 90-95% cilvēku pirmos rezultātus jau var izbaudīt pēc pirmajiem 10 seansiem. Pirmajos 10 seansos iegūtais ir paliekošs un ja rezultāti nākamo četru mēnešu integrācijas periodā ir mazinājušies, tas tikai nozīmē, ka ir nepieciešams lielāks seansu skaits, lai nostabilizētu savu smadzeņu darbības līdzsvaru. Un ir novērots, ka atliek veikt pāris seansus, lai cilvēks atgūtu iepriekš iegūto.

90% cilvēku nepieciešamo seansu skaits ir no 10 līdz 30 seansiem, lai sasniegtu ievērojamus pozitīvus rezultātus, kas pozitīvā virzienā var ietekmēt viņu dzīvi. 5% cilvēku, cilvēkiem ar saslimšanām, galvas traumām un kuri lieto zāles, it īpaši beta blokatorus, vai ir ārēji traucējoši iemesli un apstākļi, nepieciešamo seansu skaits var būt arī vairāk par 30 seansiem.

Ir jāsaprot, ka mēs nekļūstam par “visu vareniem” un mūs turpina ietekmēt dzīves negācijas – stress, sadzīviskas problēmas, konflikti, paaugstināta spriedze, alkohols un citas stimulējošas vielas, sociālo kontaktu nepietiekamība, nesabalansēts uzturs un nepietiekamas fiziskās aktivitātes samazina smadzeņu darbības potenciālu un jūsu labsajūtu. līdzsvaru. Katram ir jārūpējas un jāuztur šis iegūtais līdzsvars – kvalitatīvs miegs, sportiskas aktivitātes, izglītošanās, pozitīva komunikācija, veselīgs dzīves veids.

Ja cilvēkam ir līdzsvarota smadzeņu darbība, tad cilvēks ziņo un novēro, ka noturību pret negatīvo stresu un emocionāli traumatiskiem notikumiem ir lielāks, nekā iepriekš, kad viņa smadzeņu darbība nebija līdzsvarotā stāvoklī.

Iesaku visiem sākt ar pirmajiem 10 seansiem un tad pēc vēlēšanās turpināt seansus, ko var darīt pēc viena mēneša, pēc pusgada, pēc gada, pēc diviem vai trijiem gadiem. Seansu skaitam nav ierobežojumu, cilvēks var attīstīt savu smadzeņu darbību visu mūžu un sasniegt arvien jaunus un jaunus rezultātus, tas īpaši attiecas uz cilvēkiem, kuri nodarbojas ar meditācijām.

__________________

Labdien, 2010. gada maija žurnālā “36,6″ izlasīju Hanzas vidusskolas krievu valodas skolotāja atsauksmi par RigaBrain seansiem, kurš divu nedēļu laikā apmeklēja vienu izmēģinājuma un divus pilnus seansus. Rezultāti ir patiešām pārsteidzoši pozitīvi, kam ir grūti noticēt, bet fakts. Mans jautājums – kāds ir relatīvais atbirums pēc divām, trim, četrām nedēļām un gada? 

Atbilde: Statistiski relatīvais atbirums nav iespējams, jo pat viens izmēģinājuma seanss dod smadzenēm informāciju par to, kā tās funkcionē. Un tā ir šo seansu pamatbūtība  – sniegt smadzenēm informāciju par to kā tās darbojas. Līdzīgi, kā mums pieiet pie spoguļa un saņemt informāciju par to, kā mēs izskatāmies. Līdz ar to katrs seanss ir kā “informācijas dimantiņš”, kas tiek iemests kopējā “laimes” krājkasē. Un, pat, seanss pēc viena, diviem, trim vai vairākiem gadiem, turpina krāt šos “informācijas dimantiņus”. Tādēļ atbiruma nav!

Bet jautājums ir par to, cik ātri un pēc cik seansiem mēs varam iegūt noturīgus rezultātus, lai nebūtu nepieciešams atkārtot seansus. Par noturīgu rezultātu, es uzskatu tādu, kurš ir stabils vismaz pusgadu un ilgāk. Šādā gadījumā mēs varam teikt, ka atkārtoti seansi vairs nav nepieciešami un rezultāts ir paliekošs. Tas ir tā pat, kā iemācīties braukt ar divriteni. Tie, kuri iemācās braukt, var turpināt pilnveidot savas riteņbraukšanas prasmes, izturību, veiklību utt.

Tātad, jautājums, cik ātri un pēc cik seansiem mēs varam iegūt noturīgus rezultātus? 
Atbilde: visātrāk to ir iespējams panākt pēc viena seansa!

Mana pieredze un novērojumi par rezultātiem RigaBrain seansos*

Pirmie rezultāti var parādīties jau pēc izmēģinājuma seansa – 30% klientu; līdz piektajam vai sestajam seansam par rezultātiem ziņo jau 60%; un 90% klientu pozitīvus rezultātus ziņo līdz 10 seansam. Pārējie 10% -  līdz 30. seansam.

Jaunie neirālie ceļi veidojas aptuveni trīs līdz četras nedēļas un, pēc to izveidošanās, tiem ir jānostiprina “savas pozīcijas”, kas var ilgt vairākus mēnešus. Šajā periodā var samazināties iegūtie rezultāti, kas ir saistīts ar veco „ceļu” atgriešanos pie dominēšanas. Neuztraucieties: ja vienreiz bija iespēja sasniegt kaut ko, tas nozīmē, ka ir iespēja šo sasniegumu nostiprināt un padarīt par pastāvīgu. Ir nepieciešami papildu seansi.

Par rezultātu noturīgumu, lai nostiprinātu rezultātu ir nepieciešams viens līdz 90 seansi, vidēji aptuveni 10 līdz 30 seansi vienam cilvēkam.

Tādēļ, cik noturīgi ir šie rezultāti, ir saistīts ar apmeklēto seansu daudzumu, biežumu un katra cilvēka  individualitāti, kuru ietekmē gan iekšējie, gan ārējie faktori:

Neirālo ceļu veidošanās pozitīvi ietekmējošie faktori

Neirālo ceļu veidošanās kavējošie faktori

Piemēram, ja cilvēks dzīvo nežēlīgā vidē, tad viņa smadzenes nevarēs gūt tūlītējus rezultātus, jo viņām ir nepieciešams būt “uzvilktām”,  lai izdzīvotu šādā vidē, bet seansu ietekmē smadzenes var sākt veidot, jeb “radīt” iekšēju motivāciju un vēlmi mainīt savu apkārtējo vidi – citi to sauc par “iekšējo dzinuli”. Tas notiek tāpēc, ka smadzenes nepārtraukti tiecas uz stabilitāti, un, turpinot seansus, agrāk vai vēlāk viņas tur arī nonāk.

Klientiem, kuriem, šie traucējošie faktori ir bijuši senā pagātnē, bet šobrīd vairs nav aktuāli, rezultātus spēj sasniegt samērā ātri, jau pēc pāris seansiem. RigaBrain seansos smadzenes spēj atbrīvoties no veciem un nevajadzīgiem “nospiedumiem”, pārfrāzējot, – attīrīt savu zemapziņu.

Dažreiz rezultātus mūsu „automātikas” dēļ mēs paši nevaram apzināties. Tad ir jāieklausās, ko saka apkārtējie, un jāsalīdzina laika periods pirms un pēc seansiem, vienmēr agrāk vai vēlāk būs rezultāti.

RigaBrain seansi nav jāuztver kā terapija vai process, kas būtu uz kaut ko vērsts. RigaBrain nestrādā ar simptomiem vai diagnozēm. RigaBrain seanss dod iespēju smadzenēm pašām sevi novērot, līdzīgi kā skatīties spogulī. Spogulis mūs neietekmē tiešā nozīmē, bet sniedz mums informāciju par to, kādi mēs esam. Un lēmumu par to ko darīt, kā darīt un arī kad darīt  – pieņemam mēs paši. Līdzīgi RigaBrain seansā, lēmumu ko darīt, kā darīt un arī kad darīt – pieņem pašas smadzenes, nevis speciālists, datortehnoloģijas vai pats cilvēks. Smadzenes nepārtraukti tiecas uz stabilo stāvokli un, ja viņas “redz” iemeslus, kas tām traucē, tās spēj rast risinājumus, lai iegūtu stabilitāti.

*Šajā rakstā publicētie dati ir sniegti par seansiem  no 2009. gada augusta līdz 2010.gada maijam. Par jaunākiem datiem interesēties pie RigaBrain seansu speciālista, jo RigaBrain seansi nepārtraukti tiek pilnveidoti un attīstīti, sniedzot arvien jaunākas iespējas un rezultātus.


RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze