Pāriet uz saturu

Autoimunitāte un RigaBrain smadzeņu treniņi

Agrākais RigaBrain konsultanta un BST izpētes centra vadītāja Dr. Vijendra K. Singh publikācija Amerikas Autoimūno Saslimšanu Asociācijas izdevumā 2009. gada 1. martā

Autoimunitāte ir imūnreakcijas, vēršoties pret sava organisma šūnām un audiem – imunitātei nav aizsargfunkcijas. Autoimūnām saslimšanām ir ļoti plašs spektrs, bet ļoti maz uzmanības pievērsts smadzeņu autoimūnām saslimšanām. Piemēram, cilvēkiem ar autiska spektra saslimšanām, Alcheimera slimību, Turetta sindromu un obsessīvi -kompulsīvu saslimšanu ir atklāta smadzeņu autoimunitāte. Šī pacientu grupa līdz šim nav iekļauta epidemioloģiskos pētījumos par autoimūnām saslimšanām.

Autoimunutāte smadzenēs var izmainīt smadzeņu viļņus vai to stāvokļus, rezultātā izmainot smadzeņu funkcionēšanu, radot smadzeņu viļņu disbalansu.

RigaBrain kabinetā pieejamie RigaBrain smadzeņu treniņi palīdz smadzenēm pašām sevi atjaunināt un sakārtot. Tā var būt ļoti noderīga cilvēkiem, kuri cieš no smadzeņu slimībām un garīgām saslimšanām, kas ir saistītas ar smadzeņu autoimunitāti.

Pēc Pasaules Veselības Organizācijas datiem, 75-80% cilvēku ar smadzeņu saslimšanām ir smadzeņu autoimunitāte. Tas nozīmē, ka ievērojams procents cilvēku ar smadzeņu saslimšanām var gūt pozitīvus rezultātus no pieejas, kas ir vērsta uz smadzeņu autoimunitāti.

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze