Pāriet uz saturu

RigaBrain smadzeņu treniņu cenu politika

RigaBrain cenu politika ir veidota tā, lai RigaBrain smadzeņu treniņiem nebūtu liels uzcenojums, kā, piemēram, apaviem vai apģērbam. Mūsu cenu politika ir vērsta uz to, lai pēc iespējas vairāk cilvēku spētu atļauties apmeklēt šos savā ziņā unikālos seansus. Mums ir prieks par pateicības vārdiem, ko saka mamma par savu bērnu vai ko, saka, cilvēks,  kas sasniedzis jaunas iespējas, par kurām agrāk pat nesapņoja.

Mēs izvēlamies 100% noslogojumu, lai spētu piedāvāt šī brīža cenas.

Mēs neuzliekam nesamērīgu uzcenojumu un tad nepiedāvājam milzīgas atlaides. Mūsu klienti ir draugi! Un mēs viņiem piedāvājam pašu labāko!

Nepārtraukti ieguldām līdzekļus, lai RigaBrain kabinetā būtu pašas modernākās, jaunākās un inovatīvākās pieejas pasaulē. Mēs vismaz reizi pusgadā veicam pieejas modernizāciju, balstoties ASV, Kanādas, Nīderlandes , citu valstu un mūsu pašu RigaBrain pieredzē. Ja būs kas modernāks un labāks, tad tas būs RigaBrain kabinetā. Mums ir ļoti augstas prasības pret kvalitāti.

Tādēļ pirms un pēc katra seansa mēs veicam seansa kvalitātes tehniskos mērījumus un pēdējo trīs gadu laikā no vairākiem tūkstošiem seansu tikai divi seansi ir bijuši nenozīmīgi, par ko klientiem tika piedāvāts atkārtots seanss klientam izdevīgā laikā.

Mērķtiecīgā mūs darba rezultātā un, investējot jaunākajās tehnoloģijās, šobrīd spējam piedāvāt seansus par 50% līdz 60% izdevīgāk nekā pirmajos gados.

Starp citu, šobrīd līdzīgas kvalitātes seansi Eiropā maksā dārgāk nekā RigaBrain kabinetā, tādēļ arī ārzemju klienti  brauc uz RigaBrain kabinetu, lai saņemtu kvalitāti par optimālāko iespējamo cenu, ko spējam piedāvāt pateicoties mūsu 90 līdz 100% noslogojumam.

Iepriekš jau atvainojamies, ka dažreiz uz novērtējuma seansu nākas gaidīt vairākas nedēļas.

www.RigaBrain.com

Atsauksmes un zināšanu bāze