Pāriet uz saturu

Kāpēc cilvēki apmeklē RigaBrain smadzeņu treniņus?

Kas visbiežāk pamudina cilvēkus apmeklēt RigaBrain treniņus? Apkopojot 190 mūsu klientu viedokļus par to, kāda bijusi cilvēku motivācija pieteikties novērtējuma seansam, jāteic, ka lielākoties cilvēki vēlas uzlabot savu smadzeņu darbību un dažādas spējas, prasmes, piemēram, koncentrēšanos, uzmanības noturību, atmiņu, loģisko domāšanu u.c. Šāda veida atbildes snieguši 34% klientu.

Bieži vien cilvēki apmeklē pirmo RigaBrain seansu vien tādēļ, ka vēlas pamēģināt kaut ko jaunu un tā kā nekas līdzīgs vēl nekad iepriekš nav darīts, tad vienkārši gribas pamēģināt nezināmo, apmēram 14% aptaujāto teic, ka tieši interese ir pamudinājusi apmeklēt novērtējuma seansu.

Kā zināms, RigaBrain treniņš ir pielīdzināms atslābinošai procedūrai. Daļa klientu treniņus apmeklē tieši šī iemesla dēļ, jo vēlas sakārtot savu iekšējo pasauli un vēlas rast iekšēju mieru, paši ikdienā pielieto atslābināšanās tehnikas, vai vēlas to darīt, bet kāda iemesla dēļ to līdz šim nav izdevies pamēģināt.

Bieži vien arī citu cilvēku teiktais spēj iedvesmot, tādēļ daļa cilvēku piesakās seansiem atsauksmju un citu sasniegto rezultātu iedvesmoti.

Vēl citi uz RigaBrain nāk, jo apzinās, ka dzīvē ir nepieciešamas pārmaiņas (10%), vai vēlas pieņemt kādu svarīgu lēmumu, spert nozīmīgu soli, vai vienkārši uzlabot dzīves kvalitāti.

Daļa klientu RigaBrain saskata kā alternatīvu zālēm, tādēļ seansus apmeklē ar mērķi uzlabot veselību.

Arī piedāvātā informācija par smadzeņu darbību daļai klientu šķiet saistoša un interesi raisoša, tādēļ nereti informācijas gūšana ir tas, kāpēc cilvēki nolemj iziet RigaBrain novērtējuma seansu.

Iepriekšminētie faktori ir biežākie, ko cilvēki min kā motivējošos, piesakoties RigaBrain seansiem, bet ir vēl arī citi, piemēram,  RigaBrain pieeja, klientu apkalpošana, speciālisti un to viedoklis, vēlme atbrīvoties no nevēlamas  vai traucējošas pagātnes pieredzes un ar to saistītām atmiņām, vēlme celt pašvērtējumu, kļūt pašpārliecinātākam, drosmīgākam, personības izaugsmei, mērķu piepildīšanai, vai pēc bērniņa piedzimšanas.

Pat ja nākot uz RigaBrain seansu ir uzstādīts kāds konkrēts mērķis, ko gribas iegūt, uzzināt, vai sasniegt, iespējams, ka rezultāti, ieguvumi vai uzlabojumi būs vērojami kādā pilnīgi citā sfērā , kas pēcāk palīdzēs realizēt mērķus daudzās citās dzīves jomās, dažkārt RigaBrain seanss ir kā īsts atklājums, un labi vien ir, ka citi negaida neko, bet ir pilnībā atvērti tam, kas notiks!

RigaBrain atsauksmes

www.smadzenes.lv

Atsauksmes un zināšanu bāze