Pāriet uz saturu

Nejūtu rezultātu pēc RigaBrain® smadzeņu treniņiem

Smadzeņu treniņi un personīgā attīstība ir ilgtermiņa investīcija mūsu labsajūtā un dzīves kvalitātē. Tomēr, dažreiz var gadīties, ka pēc RigaBrain® seansiem rezultāti neparādās tik ātri, kā gaidīts. Tas var rasties no daudziem faktoriem un nav nekas neparasts. Šeit ir daži padomi, kas var palīdzēt šajā situācijā:
  1. RigaBrain® piedāvātie NeurOptimal® neurofeedback seansi nestrādā ar kādiem konkrētiem simptomiem vai diagnozēm! Seansu mērķis ir uzlabot smadzeņu darbības pašorganizēšanos - adaptēšanās spējas!
  2. Seansi ir kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļa, konkrēti priekš smadzeņu darbības labsajūtas uzlabošanas. Katrs seanss jau ir rezultāts - smadzenes saņem informāciju pašas par sevi, lai spētu mainīties! Līdzīgi, kā izlasot labu grāmatu, daži izmanto grāmatā teikto uzreiz, citi vēlāk, citiem vajadzīgs vairāks reizes pārlasīt, līdz pielieto iegūto informāciju. Smadzenes pašas izlemj, kad un kādā veidā tiekties uz labāku rezultātu. Tāpēc šos seansus sauc arī par treniņu, kad mēs trenējam smadzenes, lai tās pašas spētu pašorganizēties.
  3. Būt pacietīgam: Smadzeņu darbības pārmaiņas katram notiek ļoti individuāli. Dažiem rezultāti var parādīties ātrāk, bet citiem tas var prasīt ilgāku laiku. Svarīgi ir būt pacietīgam un turpināt treniņus, dodot iespēju organismam adaptēties. Seansu daudzums un biežums ir saistīts ar katra cilvēka individuālo bērnības pieredzi, traumatisko pieredzi, stresa noturību, esošo stresa līmeni, emocionālo noturību un šobrīd dzīvē notiekošo.
  4. Konsultēties ar speciālistu: Ja rezultāti nenoturas, vērts sazināties ar RigaBrain® speciālistiem vai pārrunāt to Procesa izvērtējumā, kas katram ir pieejams bezmaksas pēc 10 regulāri izietiem seansiem. Procesa izvērtējumu parasti vada ergoterapeits, RigaBrain smadzeņu treniņu centra vadītājs Pēteris Urtāns, kuram ir vislielākā pieredze ar neurofeedback seansiem Baltijā un Skandināvijā. Viņa zināšanas un pieredze var palīdzēt saprast, kāpēc varētu nebūt redzami rezultāti un kā pielāgot treniņu programmu individuāli.
  5. Izmainīt pieeju: Dažreiz smadzeņu treniņus ir nepieciešams pielāgot - seansu biežumu, ilgumu vai pat kombinēt ar citām metodēm, lai sasniegtu vēlamos rezultātus. RigaBrain® speciālisti var piedāvāt pielāgotu programmu, ņemot vērā konkrētus individuālos faktorus.
  6. Ieguldīt dzīvesstilā: Lai sasniegtu labākus rezultātus, ir svarīgi arī ārpus seansu centrēt uzmanību uz veselīgu dzīvesveidu. Pareizs uzturs, fiziskās aktivitātes un regulārs miegs var veicināt smadzeņu darbību.
  7. Pārskatīt sevis izvirzītos sagaidāmos rezultātus: Varbūt rezultāti ir, bet tie var būt nenozīmīgi vai ne tādi, kā gaidīts. Uzmanīgi novērojot izmaiņas savā ikdienas dzīvē, varēsi atklāt pat mazus pozitīvus pavērsienus, kas liecina par progresu.
  8. Atskatīties uz mērķiem un motivāciju: Pārliecinies, ka mērķi ir reāli un saprātīgi izvirzīti. Dažreiz ir vērts pārskatīt savus mērķus un motivāciju, lai tie būtu saskanībā ar pašreizējo situāciju un vēlmēm.
  9. Pārskatiet, vai izmantojat visus rezultātu novērošanas rīkus, kas ir paredzēti pēc RigaBrain seansiem: https://www.rigabrain.com/post/ko-verot-pec-rigabrain-seansiem

RigaBrain® statistika par rezultātiem 15 gadu laikā


Mūsu pieredze ir tāda, ka pēc viena apmeklējuma uzreiz rezultātus ziņo 30% apmeklētāju! Nākamo divu nedēļu laikā rezultātu apzināšanās var parādīties vēl vairākiem apmeklētājiem!

Pēc 10 regulāri izietiem seansiem un vismaz pēc viena mēneša pēc pirmā seansa apmeklējuma aptuveni 90-95% ziņo apzinātus rezultātus.

Lai iegūtu noturīgu rezultātu, tas nozīmē, ka rezultāts noturās vismaz 6 mēnešus bez seansu apmeklējumiem, vidējā statistika ir no 10 līdz 30 seansi. Citiem pietiek ar pāris seansiem, bet ir daži, kuriem nepieciešami 100 un vairāki seansi, citiem nepieciešami regulāri seansi, piemēram, reizi mēnesī, lai saglabātu rezultātu.

Zināšanai:- Viena treniņa iedarbība var turpināties līdz pat 6 mēnešiem, vidēji divi līdz trīs mēneši, pēc pēdējā apmeklētā treniņa. Tas ir laiks, kura laikā var nostiprināties jaunie neirālie savienojumi. Un apmeklētāji var ziņot par rezultātiem. Bet ir arī izņēmuma gadījumi, kad apmeklētājs rezultātus pats apzinās tikai pēc viena gada, jo ikdienas steigā nav bijis laiks sevi vērot, vai nav zinājis, kam ir jāpievērš uzmanība.

RigaBrain® statistika par rezultātiem 15 gadu laikā. Kāpēc nav rezultātu?

Iemesli var būt vairāki: - Ārēji apstākļi (šobrīd klātesoši: pārmērīgs stress, paaugstināta spriedze, saasināti notikumi, sadzīviskas problēmas u.c.), - Iekšēji apstākļi (saslimšanas, alkohols, medikamenti, hormonu darbības traucējumi, elpošanas sistēmas saslimšanas, fizioloģiski procesi u.c.) - Domāšanas ierobežojumi (sk. šeit!) - Cilvēks ir sasniedzis otro līmeni, kur smadzeņu pamat funkcijas ir stabilas, un, līdz ar to, tādus izteiktus un radikālus novērojumus arī nebūs iespējams piefiksēt. Šādā gadījumā RigaBrain treniņi palīdz pie turpmākās sevis attīstīšanas (sportisti, mūziķi, uzņēmēji, garīgās prakses praktizētājiem u.c.).

Endokrinoloģija

Ja, pirms RigaBrain® treniņiem ir novēroti šādi simptomi un pēc RigaBrain® treniņiem nav rezultātu, bet turpinās šādi simptomi:
  • ķermeņa masas izmaiņas,
  • slāpes un bieža urinēšana (īpaši naktīs),
  • nespēks, nogurums,
  • sirdsklauves, uzbudināmība,
  • ādas iekaisīgas slimības un grūti dzīstošas brūces,
  • sēnīšu slimības, kas nepadodas terapijai,
  • ādas pigmentācijas traucējumi,
  • pastiprināta apmatojuma augšana vai matu izkrišana,
  • pēkšņi parādījušās strijas violetā vai rozā krāsā uz vēdera, augšstilbiem, augšdelmiem,
  • kakla formas izmaiņas.
Tad iesakām apmeklēt endokrinologu! Sakārtot savu hormonu darbību un tad nākt uz RigaBrain®, kas nodrošinās papildus pozitīvus rezultātus.

RigaBrain® seansu rezultāti ir individuāli un atkarīgi no daudziem faktoriem. Svarīgākais ir saglabāt pozitīvu attieksmi un izprast, ka smadzeņu treniņi ir process, kurā progresu var novērtēt dažādos veidos.

Ja joprojām rodas šaubas vai jautājumi par RigaBrain® seansiem vai to efektivitāti, nekautrējies sazināties ar speciālistiem, kuriem ir zināšanas un pieredze šajā jomā.

RigaBrain atsauksmes

www.RigaBrain.com



Atsauksmes un zināšanu bāze